dimecres, 23 de gener del 2008

Ja tenim conveni. Ara toca La Implantació, el Debat i la Millora.

Ara que ja tenim el Conveni toca estudiar-lo bé.

L'he penjat al yahoogroup:

http://es.groups.yahoo.com/group/conveni_accio_social/files/Conveni%20acci%80%A0%A6%F3%20social%20catalunya%20ccoo.pdf

Donat que som 112 els/les que estem apuntats/des al yahoogrup de debat, val la pena no desaprofitar-lo, donat que ara entrem en la gens fàcil fase d'implantació.

I si no aprofitem per a debatre potser també perdrem oportunitats a l'hora de millorar-lo.

No sempre és fàcil reunir-se. Menys fàcil és mobilitzar-nos, però tenim aquesta web i aquest fòrum i discutir no costa tant.

De moment comencem llegint el conveni, i aquí el tenim.

1 comentari:

Anònim ha dit...

MERITS OPOSICIONS

Una de les coses que hauríem de mirar de negociar, encara que probablement no seria cosa del conveni però si que potser es podria negociar entre patronal, administracions i sindicats de forma tangencial a la renovació del conveni, és el tema dels mèrits en les oposicions. Si sabem que a partir d'ara hi haurà una gran necessitat de treballadors degut a la nova llei de serveis socials i a la de dependència, és una putada que després de 20 anys integrant un servei municipal externalitzat no et comptin els mèrits d'haver treballat en atenció primària, i que en canvi a algú que hagi treballat esporàdicament directament contractat per l'administració li comptin. Es clar que és possible que acabin externalitzant l'atenció primària, la dependència i tot això. Però de moment nosaltres estem discriminats i això cal arreglar-ho. Cal aconseguir que comptin igual els mèrits d'haver treballat en un servei de primària, ja sigui contractat directament per l'ajuntament o subcontractat per l'empresa que gestiona externalitzat el servei.